Služby

Údržba zeleně

Nabízíme služby týkající se údržby soukromé i veřejné zeleně, zahrad a sadů. Provádíme komplexní sečení trávy a další údržbové práce.

S vaší poptávkou nás kontaktujte zde.

Sekačka

Sekání vysokých travin a náletů, větších ploch či složitějšího terénu

Od 1500 Kč za motorovou hodinu.

Pro sekání vysoké trávy, plevele, houštin a podrostu máme k dispozici profesionální traktorovou sekačku AS Motor – AS 940 Sherpa 4WD XL.

Sekačka má výkonný motor modelu AS 940 Sherpa, permanentní náhon na všechna kola i závěr diferenciálu. Šířku záběru má 80–90 cm a její sekací systém s křížovým nožem AS hravě zvládne traviny a křoví do výšky 1,5 metru.

Údržba trávníků

Sekáme od 2 Kč za m2.

Údržbu provádí naši pracovníci profesionální sekačkou s pojezdem Honda HRX 537 VY i profesionální traktorovou sekačku AS Motor – AS 940 Sherpa 4WD XL.

Sekačka Honda

Štěpkování

Štěpkujeme větve o průměru max. 12cm.

Všechny práce spojené se štěpkováním provádí naši pracovníci profesionální štěpkovačkou Jansen GTS-1500 E.

Sbírání padaného ovoce a ořechů

Díky profesionálnímu sběrači ovoce Obstraupe probíhá sbírání velice šetrně. Na třídícím stole se pak už jen roztřídí ovoce podle druhu.

Sběrač ovoce

Stříhání větví

Díky tomu že jsou nůžky BAHCO BCL24 elektrické, dokáží s nimi naši pracovníci prostříhávat stromy velice rychle. Použít se dají na větve až do ø 45 mm. Pokud je potřeba zbavit se tlustších větví, nebo větví ve výškách, používají naši zaměstnanci i speciální vyvětvovací pilu STIHL HT 105.

Frézování pařezů

Provádíme odstraňování pařezů frézováním pařezovou frézou Jansen BSF-13. Je to rychlý způsob odstraňování a pokud ho chcete ještě zrychlit a zlevnit, připravíte si podle našich instrukcí předem pařezy tak, aby mohli naši pracovníci rovnou frézovat.